Vaaran syksyssä vauva- ja lastenteatteria!

Vaara-kollektiivin syksyn ensi-illat suuntautuvat perheen pienimmille. Ensi-illassa Vaaran ensimmäinen vauvateatteriesitys Fantasiametsä ja tunnetaitoja käsittelevä Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri.

Vaaran ensimmäinen vauvateatteriesitys Fantasiametsä on sammalenpehmeä vauva- ja taaperoteatteriesitys. Perheen pienimmille suunnattu taidetuokio kutsuu sukeltamaan fantasiametsään. Pehmeät mättäät, kiipeiltävät kivet ja soiva kuusi houkuttelevat vauvan ja aikuisen turvalliselle tutkimusretkelle. Esityksen ohjaa Heidi Syrjäkari ja musiikista vastaa Juho Hannikainen. Lavalla nähdään Karoliina Kuvaja ja Anna Riski. Fantasiametsän ensi-ilta on Generaattorilla 30.8. ja se soveltuu parhaiten 2-36 kuukauden ikäisille.

Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri on tunteita käsittelevä kantaesitys lapsille. Sisarukset Lumi ja Myrsky ovat saaneet käsiinsä mitä ihmeellisimmän keksinnön - tunneimurin! Uuden laitteen testaus menee kuitenkin pahaksi onneksi poskelleen, sillä imuri menee epäkuntoon ja Myrskyltä katoavat kaikki tunteet - ja nehän täytyy jotenkin etsiä takaisin! Huima tunneimuri on suunnattu 5-8 vuotiaille. Vaaran Jonne Putkosen käsikirjoittama kantaesitys saa ensi-iltansa Generaattorilla 30.10.

Fantasiametsä ja Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri siirtyvät kotiesitysten jälkeen Vaaran kiertueohjelmistoon ja ovat tilavissa myös vuodelle 2021.

Vaaran kiertueohjelmistossa jatkavat lisäksi vanhusten palvelutaloihin suunnattu Tarinoita ilman sanoja - aistimatka metsään ja koulukiusaamista käsittelevä ja kouluille suunnattu Tänään koulun jälkeen. Tänään koulun jälkeen on yhteistuotanto Kajaanin kaupunginteatterin kanssa ja yli 30 000 katsojallaan kaikkien aikojen katsotuin ja esitetyin kajaanilainen näytelmä.

 

Vaaran syysohjelmisto

Vauvateatteri Fantasiametsä - ensi-ilta 30.8.2020

Lumi, Myrsky ja ihmeellinen tunneimuri - ensi-ilta 30.10.2020

Tarinoita ilman sanoja - aistimatka metsään - tilattavissa syksylle 2020 sekä vuodelle 2021

Tänään koulun jälkeen - tilattavissa syys-lokakuulle 2020

 

Lisätiedot ja yhteydenotot

Vaaran tuottaja Veikko Leinonen I 050 570 6577 I vaarakollektiivi(at)gmail.com

Tarinoita ilman sanoja Sara Saxholm I +358414598940 I sara.saxholm(at)gmail.com

Tänään koulun jälkeen Eino Saari I +358503619439 I eino.saari(at)gmail.com

 

08/12/2020 - 03:26