Kevät on peruttu! keväällä nuorten mukana

Kajaanilaisten nuorten koronakevääseen porautunut Kevät on peruttu -hanke toi netin kautta uutta vuorovaikutteisuutta nuorisotyöhön.

Nuorilla oli mahdollisuus lähettää Kevät on peruttu alustalle viestejä tekstiviesteistä pitkiin kertomuksiin, ääniviesteihin, runoihin, proosaan ja aina biiseihin asti. Kaikki viestit käsiteltiin luottamuksellisesti ja niiden pohjalta viilattiin videoita sekä projektin toukokuun lopussa kruunannut lukudraama.

Nuorten tarinoiden pohjalta kirjoitetun “Kevät on peruttu” lukudraaman esittivät kaupunginteatterin, Vaaran ja Kajaanin harrastajateatterin näyttelijät. Sen on ohjannut Helka-Maria Kinnunen, ja teknisestä toteutuksesta vastasivat Topi Lindh ja Matias Nieminen. Vaaralta lukudraamaan osallistuivat näyttelijät Saara Karjalainen ja Sara Saxholm.

Projektin toteutettiin laajassa yhteistyössä ja mukana olivat Kajaanin kaupunginteatteri, Kajaanin nuorisopalvelut, Vaara-kollektiivi, Kainuun lasten- ja nuortenkulttuurikeskus Kulttura ja Kajaanin harrastajateatteri.

Hankkeen kotisivuilta www.kevatonperuttu.com löytyvät julkaistut videot, hankkeen huipentanut lukudraama sekä Kevät on peruttu sosiaalisen median kanavat!

www.kevatonperuttu.com

10/06/2020 - 07:31